Ventilator

En kjøkkenvifte er en sentral og selvfølgelig del av kjøkkeninnredningen. Drammen Hvitevarer fører tre ulike typer vifter: slim, vegghengt og under skap.  Våre produkter kan kjøpes i vår nettbutikk og leveres hjem til deg eller kjøpes direkte i vår butikk i Drammen. Alle våre produkter står utstilt i butikk.

De fleste av våre vifter kan kobles til et naturlig avtrekk eller brukes med kullfilter, avhengig av din bolig og ditt behov. Det er enkelt å installere en ny kjøkkenvifte selv, ettersom alle vifter blir levert med kontakt.

Det kan være lurt å tenke over hvor stort kjøkken man har og om man for eksempel har en åpen stue- og kjøkkenløsning. Dersom vifta skal plasseres i et stort rom, kan det være en god idé å ha en relativt kraftig vifte som effektivt fjerner all matos, fett, damp og lukt. Har du et lite kjøkken, holder det ofte holde med en mindre kraftig vifte.

Under hvert produkt finner du teknisk informasjon og dimensjoner, samt informasjon om mulig leveringstid og lagerstatus. Har vi produktet på lager, kan du hente det i vår butikk i Drammen eller få den tilsendt uansett hvor i landet du bor.

Har du spørsmål om våre ventilatorer eller noen av våre øvrige produkter? Ta kontakt med oss her, vi hjelper deg gjerne!