KOMPOSITT BENKEPLATE

Hva er kompositt benkeplate

En kompositt benkeplate er perfekt for deg som ønsker en hard og holdbar benkeplate som tåler daglig slitasje. Kvartskompositt er et kunstig steinmateriale som hovedsakelig består av kvarts, et av naturens hardeste mineraler. Kvarts males til pulver og blandes med fargepigmenter og lim, for så å presses og støpes til en plate. Kvarts kompositt benkeplate, er også kjent som “kompositt benkeplate”er veldig motstandsdyktig mot flekker og riper og har et jevnere utseende enn noen andre varianter av naturstein benkeplate. Den tette overflaten gjør det lettere å holde steinbenken ren og mer hygienisk.

Hvorfor velge kompositt benkeplate til kjøkkenet

Benkeplater i kompositt er et av de mest populære benkeplate valgene for både moderne og tradisjonelle kjøkkendesign. Våre benkeplater for kompositt kjøkken er kjent for sin holdbarhet, den menneskeskapte skjønnhet og er attraktive i design og elegante i utseende – de er et av de mest praktiske valgene du kan gjøre for å forbedre kjøkkenet.

Komposittplater er svært motstandsdyktige mot flekker da benkeplaten er tett og uten luftbobler. Den porefri overflaten gjør at fukt og søl ikke trenger igjennom. Materialet er hardt og kompakt som gjør at benkeplaten er ripebestandig og meget robust i kun 20mm tykkelser. Fordi benkeplate i kompositt inneholder kvarts og lim tåler den direkte varme opp til ca. 180 grader Celsius. 

Materialet støpes i store plate størrelser og kompositt benkeplate kan ha maks lengde 3200mm og bredde opptil 1400mm. 

Uendelige tilpasnings muligheter

Kompositt benkeplate kan tilpasses og skreddersys til kundens hjem og ønsker. Den mest populære overflaten er polert overflate og tykkelse 20mm. EasyStone tilbyr en rekke høy kvalitets tilpasninger laget på vår egeneide moderne produksjonsverksted i Lier. Her kan vi tilby flere ulike utførelser innen hulltaking for vask og platetopp i steinplaten. 

Vi har også mulighet for sømløs skjøt overgang til fossefall i stein, også kalt 45 grader skrå skjæring. Dette skaper en vakker avslutning og helhet på kjøkkenet.

Vedlikeholdsfri benkeplate

Kompositt benkeplate er et pris gunstig valg som gir mye benkeplate og lite vedlikehold på kjøkkenet. For rutinemessig rengjøring og for å tørke av søl, bruk en myk, fuktig klut eller papirhåndkle og en liten mengde mild såpe. 

For å opprettholde den naturlige skjønnheten til kvarts kjøkkenbenk, anbefales det å ikke plassere varme eller andre varme gjenstander direkte på kompositt benk.

Kontinuerlig og direkte langvarig eksponering for direkte sollys (UV-stråler) kan føre til lett misfarging av benkeplater i kvartsstein. Om du ønsker benkeplate til utekjøkken kan du se på Granitt eller Dekton for ute bruk.

FLERE DESIGN VIL KOMME.